Tripadvisor gives a Travelers’ Choice award to accommodations, attractions and restaurants that consistently earn great reviews from travelers and are ranked within the top 10% of properties on Tripadvisor. L'auberge basque était mon premier restaurant gastronomique donc pas de point de comparaison mais quelle découverte!!! L'Auberge Basque, hôtel et restaurant de charme, au cœur du pays Basque. L'Auberge Basque à Ozon Hôtels : adresse, photos, retrouvez les coordonnées et informations sur le professionnel L'Auberge Basque Ozon - Hôtel (adresse, horaires, avis, menu, ouvert le dimanche) Réserver une table Logis l'Auberge Basque, OZON sur Logis Hotels : Nos menus de 13.5 EUR à 28 EUR - Menu enfant à 8.5 EUR All dishes were beautifully presented (see photos) BUT unlike so many tasting menus you can actually enjoy as a full meal (ie it's not lots of tiny mouthfuls that leave you hungry!) Une cuisine raffinée, colorée et naturelle, élaborée avec les produits emblématiques du Pays Basque, une cuisine basque interprétée par Cédric Béchade. Once we'd had the Brebis cheese gateaux, brebis yoghurts and fresh-made compotes for dessert we were well replete. The dishes were all good but by no means outstanding. Trouvez sur une carte et appelez pour réserver une table. Animaux acceptés This is not a cheap restaurant and the wine list bears this out. L'Auberge Basque, N°2 sur Callac cafés: 258 avis et 20 photos détaillées. Piquillos de morue 12 € Piperade jambon basque 14 € Medaillon de fois gras avec fruits frais de saison 17 € Plat. The view from the large windows of the Pyrenees just tops off the whole experience.More, While the chef is creative, his creations did not work for me. Also, very good value for such a high end experience.More, Everything started out right at this stylish Michelin-starred restaurant. L’Auberge Basque est un lieu de vie, de rencontres et de partage. Tous les midis Entre, Plat du Jour, Dessert 17 € - L'Auberge Basque, Callac su TheFork. Repas de groupe à Callac en Côtes d'Armor - Salle de réception jusqu'à 100 personnes . Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. It was full on the day of our visit, mainly non French speaking tourists. La table de l'Auberge Basque : une décoration douce et raffinée toute en transparence laissant la priorité à la vue et à l'assiette. OFFICIEL ‎• L'AUBERGE BASQUE, Plateaux Repas, Saint-Pée-sur-Nivelle • MENUS, Menu de la Saint-Sylvestre à 80 € ‎• Paiement en Ligne, Direct & Sécurisé Côté Français. Les avis des inspecteurs MICHELIN, des informations sur les prix, le type de cuisine et les horaires douverture Merci beaucoup.More, Bonjour Geoff E and thank you very much for all those precise comments and compliments. Trouvez sur une carte et appelez pour réserver une table. L'Auberge basque par Marion & Cédric Béchade depuis 2007 1 étoile Michelin Relais& Châteaux Brunch tous les dimanches Un véritable art de vivre Starter was one of the chef signature dishes, a poached egg with ham on toast. Perhaps these are habits he should try to break. Certes, ce n'est pas donné, mais c'est vraiment une belle expérience et une revisite inoubliable de la cuisine basque ! Desserts were of uniform high quality. Saint-Pée-sur-Nivelle. 3.5K likes. Non-fumeurs The waiting staff were also well educated in explaining all the courses and really very efficient and unobtrusive (as there's a fine line between the two!) Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. unimpressive and the monkfish (La lotte rotie) defeated its beautiful presentation on the plate when it gushed a considerable amount of liquid as the first cut was made (perhaps a little more roasting time would have helped). 3,5 K J’aime. Service was ok and unobtrusive with one exception. We had the menu with paired wines, service was very flexible and nice. Horaires Hôtel. Depuis, à Saint-Pée-sur-Nivelle, avec son épouse Marion, il fait vivre l’Auberge Basque, cette ancienne pension de famille du XVIIème siècle, à la vue imprenable sur la vallée de la Nivelle. He was charming - spoke English and we chatted a bit after the lunch service had calmed down. L'Auberge Basque – a One MICHELIN Star: High quality cooking, worth a stop! Menu au choix pour 2 convives par le chef Cédric Béchade au restaurant étoilé L'Auberge Basque Sometimes, the chef goes so out of his way to make something original, that is just does not work. Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. Menu. L'Auberge Basque, Callac: See 139 unbiased reviews of L'Auberge Basque, rated 4.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #1 of 4 restaurants in Callac. ACCUEIL MENUS / REPAS DE GROUPE CONTACT & PLAN. Située à 7 km de Saint-Jean-de-Luz, L'Auberge Basque-Relais & Châteaux vous accueille dans une auberge contemporaine installée sur une colline face aux montagnes de la Rhune. à la carte; Menus; Boissons; à la carte. 3,5 k mentions J’aime. Ravis de vous accueillir, nous vous attendons. Thank you. Aquí, la alegría está por todas partes, se transmite, se comparte, discreta y omnipresente. Ici, le bonheur est partout, il se transmet, il se partage, discret et omniprésent. Open kitchen was amazing to see the professionalism of the brigade while cooking. Une décoration raffinée toute en transparence ouverte sur la nature, les montagnes et la Vallée de la Nivelle. L'AUBERGE BASQUE La Table d'Helena. Ce The worst however was the sommelier who was really unfriendly and unhelpful. L'Auberge Basque. Informations et horaires sur L'AUBERGE BASQUE. Les plats sont signés par Cédric Béchade chef du restaurant l’Auberge basque à Saint-Pée sur Nivelle accompagné de Guillaume Gomez chef des cuisines de l’Elysée. did not visit. L'Auberge Basque, Saint-Pée-sur-Nivelle. Basque. Réserver une table La Table de L'Auberge Basque, Saint-Pée-sur-Nivelle sur Tripadvisor : consultez 698 avis sur La Table de L'Auberge Basque, noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor et classé #3 sur 23 restaurants à Saint-Pée-sur-Nivelle. OFFICIEL ‎• L'AUBERGE BASQUE, Plateaux Repas, Saint-Pée-sur-Nivelle • MENUS, Menu de la Saint-Sylvestre à 80 € ‎• Paiement en Ligne, Direct & Sécurisé L'Auberge Basque de Callac (22) : restaurant en Côtes d'Armor : repas de groupe, banquet, séminaire entre Guingamp, Rostrenen et Carhaix Plouguer. OFFICIEL ‎• L'AUBERGE BASQUE, Plateaux Repas, Saint-Pée-sur-Nivelle • Plats familiaux, Menu plat dessert à 28 € ‎• Paiement en Ligne, Direct & Sécurisé Basque is very beautiful. My favourite taste of the day was my douceurs, of Savarin au Cidre with Caramel sauce, magnifique. Climatisation My favourite the Piperade de Cedric, the excellent...chef was superb. It is the perfect choice for a relaxing leisure or business stay 4.3 mi from the beaches and golf courses of Saint Jean de Luz. Reserve a table at La Table de L'Auberge Basque, Saint-Pee-sur-Nivelle on Tripadvisor: See 671 unbiased reviews of La Table de L'Auberge Basque, rated 4.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #3 of 22 restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle. Good choices of local wines were advised and the lamb, especially appropriate for an Easter...meal, was marvellous.More, 6 for dinner and what a treat. Marion Béchade. Menu L'Auberge Basque. Wash down with some good White Rioja or superb local Irouléguy Reds and it really was a superb meal. I ordered a vegetarian menu and everything was very creative and excellent, far from the usual steamed veggies. L'Auberge Basque. We noticed, however, that the meat chef not only has a tendency to use his bare finger to test the doneness of grilled meats (OK, this is France; US commercial kitchen standards don't apply), but also likes to lick the meat thermometer after each use (six times while we watched; not sure that's OK in France, either)! À propos de L'Auberge Basque Restaurant L'Auberge Basque est installée dans une ancienne ferme typique du XVIIe siècle. La table de l'Auberge Basque : une décoration douce et raffinée toute en transparence laissant la priorité à la vue et à l'assiette. La Table de l'Auberge Basque Restaurant gastronomique étoilé à la campagne 1 ★ Saint-Pée sur Nivelle, vous propose une prestation d’exception dans un sublime établissement. Le poulpe de Getaria aux kumquats 26 € L'Huitre Krystale parfum végétal & pin maritime 26 € Les poissons bleus de saison , lac de concombre & framboise 26 € La profiterole de petit-pois à la navarraise 26 € Deuxième Sentier. Certes, ce n'est pas donné, mais c'est vraiment une belle expérience et une revisite inoubliable de la cuisine basque ! Ouvert du dimanche au vendredi. The service, the cuisine... everything was perfect. Amazing from A to Z. 745, Vieille Route de Saint-Pée It was a beautiful evening with my husband and daughter. Du mardi au dimanche inclus de 12h à 14h Le restaurant est fermé le lundi. Plat du jour : 12,50 € (tous les midis sauf le dimanche). L'Auberge Basque - Restaurant 1 étoile Michelin avec vue sur la Rhune. L'Auberge Basque – a One MICHELIN Star: High quality cooking, worth a stop! Menu L'auberge Basque. Marion & Cédric Béchade, This is our second visit to L'Auberge Basque which is both a hotel (very recommended) and a restaurant. We ate their for two nights and both nights sampled a variety of treats - from a sumptuous luxury take on the classic Basque Piperade to fresh crab, melt-in-the mouth Gascon Duck & Iberico Belly Pork and truly exceptional Basque boudin noire. Countryside reminded me of Switzerland. When it comes to the food, the alchemy works just as w... One MICHELIN Star: High quality cooking, worth a stop! The Chef CEDRIC BECHADE . Plat + Dessert . Lundi toute la journée et le mardi au déjeuner, Le 13 juillet au déjeuner et au dîner L'Auberge Basque, Ozon : consultez 69 avis sur L'Auberge Basque, noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor. I have a healthy appetite and felt essentilly full after the starter so I can only recommend you this place is you like mean sommeliers and want to eat large amounts of food, no matter how ordinary. C'était notre deuxième fois à l'Auberge Basque, et en plus la semaine de Tous au Restaurant. ou. Starter was one of the chef signature dishes, a poached egg with ham on toast. Vous découvrez le menu; Menus disponibles. Un plaisir pour les yeux et pour les papilles qui donnent envie d'y retourner! This restaurant seems to be added on to an old farmhouse. Fermeture annuelle du 27 février au 7 mars, du 26 juin au 6 juillet et du 3 au 26 octobre. 3.6K likes. Proche de Biarritz et St-Jean-de-Luz. The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide's official website 02 96 45 50 09 Horaires Restaurant. Restaurant de cuisine traditionnel française,basque,espagnole. My fiend's pigeon was perfectly cooked and my duck breast was as good as I have eaten. Les Restaurants Étoilés du Pays Basque. L'Auberge basque par Marion & Cédric Béchade depuis 2007 1 étoile Michelin Relais& Châteaux Brunch tous les dimanches Un véritable art de vivre L'Auberge Basque – a 1 Star MICHELIN restaurant in the 2020 MICHELIN Guide France. Apprêtez-vous à payer 13-48 € pour un plat. C'était notre deuxième fois à l'Auberge Basque, et en plus la semaine de Tous au Restaurant. Last Minute Hotels in Saint-Pee-sur-Nivelle, Pet Friendly Hotels in Saint-Pee-sur-Nivelle, Saint-Pee-sur-Nivelle Hotels with Restaurants, Saint-Pee-sur-Nivelle Cheap Pet Friendly Hotels, Cheap Accommodations in Saint-Pee-sur-Nivelle, Hotels near Ecomusee de la Pelote et du Xistera Pilotari, Hotels near Office de tourisme de Saint-Pee-sur-Nivelle, Hotels near Chateau De Saint-pee-sur-nivelle, Hotels near (CDG) Charles De Gaulle Airport, Restaurants near La Table de L'Auberge Basque, European Restaurants for Families in Saint-Pee-sur-Nivelle, European Restaurants with Outdoor Seating in Saint-Pee-sur-Nivelle, Fast Food Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, French Restaurants for Large Groups in Saint-Pee-sur-Nivelle, French Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Italian Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Seafood Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Spanish Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Vegetarian Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Vietnamese Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Late Night Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, See all restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle. An utterly unfriendly sommelier. We rank these hotels, restaurants, and attractions by balancing reviews from our members with how close they are to this location. We noticed, however, that the meat chef not only has a tendency to use his bare finger to test the doneness of grilled meats (OK, this is France; US commercial kitchen standards don't apply), but also likes to lick the meat thermometer after each use (six times while we watched; not sure that's OK in France, either)! The drive was gorgeous. Inside the restaurant is very bright, pretty and contemporary. Face à la vallée de la Nivelle, aux premières loges du spectacle de la nature, laissez-vous porter par la cuisine instinctive de marché de Cédric Béchade. Kitchen was staffed by mostly young women. This is not a cheap restaurant and the wine list bears this out. We were just about to retire when Cedric appeared with 3 bonus special sweet tastes, with 5 star presentation. Menu L'Auberge Basque. You have successfully subscribed to our newsletter. L'Auberge Basque, N°2 sur Callac cafés: 258 avis et 20 photos détaillées. . My blame... All dishes were beautifully presented (see photos) BUT unlike so many tasting menus you can actually enjoy as a full meal (ie it's not lots of tiny mouthfuls that leave you hungry!) Dans une ambiance typique du Pays Basque,musique,vente à … We will share them with our team Dans une ambiance typique du Pays Basque,musique,vente à … L'Auberge Basque en Bretagne, Callac. La Nature choisit les suggestions de votre moment…, Votre moment dégustation sera composé par le chef pour l’ensemble de la table…. Des assiettes qui marient le bon, le beau et l’original, des plats dont on garde en bouche un souvenir ému. 31 rue de la Gare 22160 Callac. Next time we will return to stay at the hotel which is really nice but we will surely have dinner elsewhere in Saint-Jean de Luz. down given the quality that one can have in the Basque country. Découvrir; S'informer; Se loger; Se restaurer; Déguster; Se divertir; Se Réunir; Selon mes envies; Accueil. Canal Plus, La majorité de nos produits ont une provenance à moins de 200km. Once we'd had the Brebis cheese gateaux, brebis yoghurts and fresh-made compotes for dessert we were well replete. "L'Huitre Krystale parfum végétal & pin maritime", "Les poissons bleus de saison , lac de concombre & framboise", "La profiterole de petit-pois à la navarraise", direction64, Directeur général at La Table de L'Auberge Basque, responded to this review, MarionT165, Propriétaire at La Table de L'Auberge Basque, responded to this review, AubergeBasque, Responsable relations publiques at La Table de L'Auberge Basque, responded to this review, AubergeBasque, Directeur général at La Table de L'Auberge Basque, responded to this review. Wi-Fi gratuit Book a table at L'Auberge Basque in Saint-Pée-sur-Nivelle. Défenseurs d’une gastronomie de proximité, le chef et son équipe jeune et dynamique, ont à cœur de proposer une expérience sincère et généreuse. Desserts were imaginative and fun. Chez nous, bien-être, le bien-vivre et gastronomie sont nos maîtres-mots. Se restaurer. Au cœur du Pays Basque, le chef Cédric Béchade et ses équipes proposent une cuisine instinctive de marché, toujours en mouvement, et nourrie par un environnement riche de produits, d’hommes et de rencontres.